ASYA DöNER & KEBAB ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asya Döner & Kebab Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 19:54 Om 1615 besteld voor 1730. Eten kwam koud aan om 1800, geen aanrader
24 mrt 2024 om 22:21 Snel, warm en heerlijk. Vriendelijke bezorger
14 feb 2024 om 20:50 Eten was weer heerlijk. Alleen maar 1 aloë drank gehad en er twee besteld en betaald. Vriendelijke bezorger.
10 feb 2024 om 23:17 Helaas weer een bezorgen van thuisbezorgd zelf die niet kan lezen. Er stond met dikke letters niet aanbellen baby slaapt en toch word er aangebeld !
27 jan 2024 om 15:01 Het eten was weer lekker, maar het was te weinig. We miste weer wat. Dit was al voor de 3 keer. Niet bij dit bedrijf maar we mij thuisbezorg.nl
13 jan 2024 om 20:51 Was lekker weer.
21 dec 2023 om 20:22 Snel geleverd bestelling was warm en netjes geleverd. Bezorger was ook heel aardig en netjes
19 dec 2023 om 22:37 1e x besteld hier kapsalon was niet lekker! Kaas was niet gesmolten, patat was zacht en zonder zout. Er zat heel weinig vlees waar we ook nog eens 11,50 betaald hebben jammer…
13 dec 2023 om 19:23 Was letterlijk hier in 10 minuten, maar hoevaak ik hier ook Kapsalon haal, smaakt altijd slecht.
13 dec 2023 om 11:42 Er ging wat fout tussen het invullen en versturen van mijn bestelling, maar met behulp v thuisbezorgd (ja het kan dus wel) kwam het eten alsnog warm en snel aan. Eten was heerlijk zoals we gewend zijn hier.
3 dec 2023 om 7:13 Het eten is daar altijd goed. Maar de bezorgtijd liep steeds weer op. Het eten was bijna koud helaas. Volgende keer halen we wel ipv bezorging
24 nov 2023 om 19:42 Kapsalon was op zich wel okay. Er zitten alleen stukken wortel in, van die zure ingemaakte stukken wortel. Dat moet er echt uit, niet te eten.