ASYA DöNER & KEBAB ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asya Döner & Kebab Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 21:29 Bij bestelling werd aangegeven 33 minuten. Uiteindelijk bijna 1,5 uur. Slappe frites in de kapsalon. Alsof het al heel lang klaar stond voor bezorging. Turkse pizza was wel echt lekker
25 mei 2024 om 18:22 Ik wil mijn geld graag terug.
20 mei 2024 om 9:16 Broodjes shoarma,niet lekker. 2 x kapsalon goed. Shoarma niet warm,nooit meer
13 mei 2024 om 19:18 Ik had 2 verschillende menus besteld, ene menu hadden ze niet dus in overleg werd andere bezorgd. Maar 2 de menu hebben ze niet mee bezorgd, toen ik hun belde deden ze alsof ze niet wisten.
20 apr 2024 om 19:54 Om 1615 besteld voor 1730. Eten kwam koud aan om 1800, geen aanrader
24 mrt 2024 om 22:21 Snel, warm en heerlijk. Vriendelijke bezorger
14 feb 2024 om 20:50 Eten was weer heerlijk. Alleen maar 1 aloë drank gehad en er twee besteld en betaald. Vriendelijke bezorger.
10 feb 2024 om 23:17 Helaas weer een bezorgen van thuisbezorgd zelf die niet kan lezen. Er stond met dikke letters niet aanbellen baby slaapt en toch word er aangebeld !
27 jan 2024 om 15:01 Het eten was weer lekker, maar het was te weinig. We miste weer wat. Dit was al voor de 3 keer. Niet bij dit bedrijf maar we mij thuisbezorg.nl
13 jan 2024 om 20:51 Was lekker weer.
21 dec 2023 om 20:22 Snel geleverd bestelling was warm en netjes geleverd. Bezorger was ook heel aardig en netjes
19 dec 2023 om 22:37 1e x besteld hier kapsalon was niet lekker! Kaas was niet gesmolten, patat was zacht en zonder zout. Er zat heel weinig vlees waar we ook nog eens 11,50 betaald hebben jammer…